Enter the Dark

 

Proef de donkere kant van premium sterke dranken met Coca-Cola Signature Mixers. Een nieuw assortiment speciaal ontwikkeld om perfect samen te gaan met dark spirits: van cognac, rum, whisky tot lang gerijpte tequila.... 

 

Om bij te dragen aan de experimentele creativiteit in de cocktailwereld, hebben we samengewerkt om mixers te creëren die de complexe smaak van donkere sterke dranken verder kan verfijnen en versterken en zo ook toegankelijker kan maken voor een breder publiek.

 

Voor de eerste keer in 130 jaar hebben we samengewerkt met mixologen die de toon zetten op wereldvlak. We hebben hen uitgenodigd om te experimenteren met meer dan 200 traditionele maar ook ongekende, meer innovatieve ingrediënten om samen 4 vernieuwende gesophisticeerde blends te creëren.

 

Bekijk de documentaire

Ontdek de mixers

 1. COCA-COLA SIGNATURE MIXERS SMOKY NOTES

  Coca-Cola met toetsen van Ylang-Ylang, ambrette zaad, gedroogd fruit, Peruviaanse Balsam, eik extract en guaiac hout. Deze Signature Mixer verrast met rokerige en gedurfde aroma's. Een gedurfd smaakprofiel voor uitgesproken donkere sterke dranken zoals whisky & gerijpte rum. Perfect om er naast whisky of rum ook een zeste van sinaasappel aan toe te voegen.

 2. COCA-COLA SIGNATURE MIXERS SPICY NOTES

  Coca-Cola met toetsen van limoen, gember, rozemarijn, jasmijn & jalapeño. Deze Signature Mixer draagt bij met kruidige aroma's en een spicy toets. Een kruidig smaakprofiel voor scotch whisky met zijn malt toetsen om de totale serve iets lichter en gelaagder te maken. Naast whisky, kan deze mixer de uitgesproken smaak van een golden tequila (langgerijpt) zeer goed dragen en naar een nieuwe hoogte brengen. Allebei perfect te complementeren met verse gember.

 3. COCA-COLA SIGNATURE MIXERS HERBAL NOTES

  Coca-Cola met toetsen van hop, dillezaad, citroengras en tagetes (afrikaantje). Deze Signature Mixer is zeer botanisch, fris en scherp genoeg om te verrassen met deze interessante kruiden combinatie. Een complex en fris smaakprofiel dat perfect samengaat met het fruitige profiel van cognac. Een serve om intens van te genieten en alle smaken tot zijn recht te laten komen. Blend ook naadloos met de fruitige & malt toetsen van whisky. Een blaadje basilicum erbij maakt zowel de serve met cognac of whisky helemaal af.

 4. COCA-COLA SIGNATURE MIXERS WOODY NOTES

  Coca-Cola met toetsen van patchouli, balsam copaiba, basilicum, vetiver en yuzu. Deze Signature Mixer heeft een licht, warm en houterig profiel. Een smaakprofiel dat perfect de eiken toetsen in rum of bourbon tot zijn recht laat komen. Het brengt de volle houtsmaak en de warme complexiteit naar de voorgrond. Heerlijke afwerking met een schijfje appel.

Exclusief

te proeven bij

HORECA

Exclusief

verkrijgbaar bij

DRINKCENTERS

Meet the Creators

RECEPTEN