De ultieme plek om samen te studeren!

 

Dankjewel aan de aanwezige studenten, onze eerste editie van Blok Festival was TOP!

Klik hier voor de foto’s en de aftermovie.

 

CONCEPT
Jouw zomer moet onvergetelijk worden! Daarom helpen we je graag bij het slagen voor de examens. Hoe? Door jou en je studievrienden een optimale studeerplek te geven. Wij voorzien een inspirerende ruimte, studiecoaches, gratis “brainfood” en een verfrissende Coca-Cola.
Kortom, we zorgen dus voor de ideale plaats om samen te studeren met je vrienden: een rustige studieruimte, zoals in de bibliotheek maar dan met een veel cooler uitzicht!

En dat is niet alles… Nood aan een pauze? Geen probleem, wij voorzien buiten de studieruimten ook de nodige pauzemomenten voor de nodige mentale en fysieke boost:
YOGA: Er is geen betere manier om terug wat zuurstof naar je grijze massa te sturen. Lessen worden gegeven door een professionele instructeur, de matjes worden door ons voorzien.
Outdoor fitness: Een beetje futloos door al dat studeren? Onze coaches nemen je mee op een korte outdoor fitnesstour voor die nodige energieboost!
Voetbal: Zin om een balletje te schoppen? Onze sportcoaches voorzien korte 15 minuten durende matches tussen het studeren door.
Ping-Pong en Tafelvoetbal toernooi: Gedurende de week zullen er verschillende mini-toernooien georganiseerd worden. Je kan je inschrijven eens je ter plaatse bent. Het winnende team krijgt leuke Coca-Cola prijzen!

Om de dag in schoonheid te eindigen en al die stress definitief van je af te schudden, organiseren we ook één van volgende activiteiten (hangt af van dag tot dag):
• Een korte maar stevige 30 minuten durende Dance Party! Shake de stress van je af, ontspan en have some fun om de dag af te sluiten!
• Een stand-up comedy sessie, 30 minuten lachen en gieren om je volledig te ontspannen!

WAAR?
Luik: VIP lounge van Standard Standard stadion
Gent: VIP lounge van Ghelamco Arena

WANNEER?
Luik: 15 – 18 mei
Gent: 22 – 26 mei

WIE?
Je bent student, je neemt je studies en lange zomervakantie serieus en je bent op zoek naar een goede en ongewone studeerplek!

HOE MEEDOEN?
• Schrijf je in via ons Facebook event!
• OPGELET: we hebben maar 100 plaatsen per dag, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

P.S.: Vergeet je studentenkaart niet!