MULTI-BRAND ZOMERCAMPAGNE 2019

De campagne: wat houdt het in en hoe werkt het?

1.  Wat houdt deze campagne in?

Van 6 mei 2019 tot en met 11 augustus 2019 kan je elke dag een BBQ Party Box ter waarde van €1000 winnen. Surf naar de actiewebsite www.cocacola.be/nl/bbq en beantwoord de 2 vragen. Elke dag kiest de deurwaarder uit de ingezonden antwoorden de winnaar. Op maandag zullen de winnaars van de voorbije week telefonisch gecontacteerd worden.

2.  Wanneer kan ik deelnemen aan de actie?

De promotie loopt van 6 mei tot en met 11 augustus 2019.

3.  Welke prijs kan ik winnen ?

Van 6 mei 2019 tot en met 11 augustus 2019 kan je elke dag een BBQ Party Box ter waarde van €1000 winnen. Dit pakket bestaat uit een Weber Spirit II gasbarbecue E-310, 2 ijsemmers met 48 drankjes uit het gamma van Coca-Cola, Fanta, Sprite, Fuze Tea en Fïnley, alsook de terugbetaling van jouw aankopen tot een maximumbedrag van 150€ (uitsluitend geldig op voeding en voor 1 gasfles). Voor de duur van de promotie is er één winnaar per huishouden.

4.  Hoe oud moet ik zijn om deel te nemen aan deze actie?

Om deel te nemen aan deze actie, moet je 18 jaar of ouder zijn. Wil je toch dat jouw gezin kans maakt op deze onvergetelijke BBQ Party Box? Vraag dan zeker aan een meerderjarige uit jouw huishouden om deel te nemen aan de actie!

5.  Waarom moet ik me aanmelden om mee te doen aan de winactie?

We moeten je natuurlijk kunnen bereiken om je te informeren indien jij één van de gelukkige winnaars bent. Het is belangrijk om je gegevens (leveradres, telefoonnummer, etc.) te verifiëren voor de levering van de barbecue.

We moeten ook controleren of je oud genoeg bent om deel te kunnen nemen aan deze winactie en of je woonachtig bent in het land waar de campagne loopt.

6.  Hoe werkt het?

Om deel te nemen aan de actie surf je naar www.cocacola.be/nl/bbq en volg je de opgegeven stappen. Log in als je al eerder hebt deelgenomen aan acties van Coca-Cola of maak een account aan. Geef antwoord op de hoofd- en schiftingsvraag en bevestig je deelname. De winnaars worden per telefoon op de hoogte gebracht.

7.  Hoe groot is de kans dat ik een prijs win?

Elke dag zal de deurwaarder één winnaar kiezen. De persoon die het juiste antwoord op de hoofdvraag heeft gegeven en wiens antwoord op de schiftingsvraag het dichtst bij het correcte antwoord ligt, is de winnaar.

8.  Hoe kom ik erachter of ik heb gewonnen?

Elke maandag zullen de winnaars van de voorbije week telefonisch op de hoogte gebracht worden.

9.  Hoe vaak kan ik meedoen aan de actie?

Je kan voor de duur van deze promotie, van 6 mei tot en met 11 augustus, 3x per 24 uur je kans wagen. Als je bijvoorbeeld vandaag om 14u30 voor de derde keer deelneemt, kan je pas morgen vanaf 14u31 opnieuw 3 keer je kans wagen.

Er kan echter tijdens de promotie slechts 1 BBQ Party Box per huishouden gewonnen worden.

10.  Is het mogelijk om bij deze campagne meer dan één prijs te winnen?

Nee, er kan tijdens de promotie slechts 1 BBQ Party Box per huishouden gewonnen worden.

11.  In welke landen loopt de zomercampagne?

De campagne loopt in België en Luxemburg.

12.  Ik ben niet woonachtig in het land waar deze campagne loopt. Kan ik toch meedoen aan de winactie?

In de actievoorwaarden is vastgelegd dat je in het land (in dit geval België of Luxemburg) woonachtig moet zijn om deel te nemen aan de winactie.

13.  Ik heb geen toegang tot internet. Kan ik toch meedoen aan de winactie?

Helaas niet. Je hebt toegang tot internet nodig om mee te doen aan de actie. Je kunt de website op elke mobiele telefoon, tablet of computer met internetverbinding openen.

14.  Wat als mijn computer vastloopt of het internet uitvalt als het proces nog niet is afgerond ?

Als je technische problemen ondervindt tijdens je deelname, raden we je aan om opnieuw deel te nemen. Een deelname is pas geldig wanneer deze volledig wordt afgerond. Je kan 3x per 24 uur deelnemen aan de actie. Het platform geeft aan wanneer je jouw limiet voor die dag behaald hebt.

15.  Kan ik de prijs inwisselen voor geld?

Nee, de BBQ Party Box kan niet worden ingewisseld of worden overgedragen aan derden en mag ook niet worden verkocht of op welke manier dan ook te koop worden aangeboden.

Ik heb gewonnen, hoe verloopt het nu verder?

16.  Hoe ontvang ik mijn prijs?

Onze externe leverpartner zal contact me je opnemen om de levering van je Weber Spirit II gasbarbecue E-310 en 2 ijsemmers met 48 drankjes te regelen.

Hou er rekening mee dat het pakket met de gasbarbecue ongeveer 90 kilogram weegt en dat deze zelf opgebouwd dient te worden.

Op de dag van de levering ontvang je een verklarende voucher met de procedure die je moet volgen voor de terugbetaling van jouw aankopen tot een maximumbedrag van 150€ (uitsluitend geldig op voeding en voor 1 gasfles).

De aankopen voor je barbecuefeest, uitsluitend bestaande uit voedingsmiddelen en een gasfles voor je Weber barbecue, dien je zelf aan te kopen in de supermarkt, bij de slager etc. Het is belangrijk dat je kastickets de details van jouw aankopen weergeven; aangezien enkel voedingsmiddelen en een gasfles tot een maximumbedrag van € 150 euro terugbetaald zullen worden.

Om de terugbetaling van jouw aankopen met een maximale waarde van 150 € te ontvangen op jouw bankrekening, moet je ons je kastickets terugsturen naar het adres dat vermeld wordt op de pre-paid envelop die je krijgt bij aflevering van de barbecue. Je mag het geld binnen 14 dagen op je bankrekening verwachten.

17.  Waar kan ik mijn aankopen voor mijn barbecue party doen?

Je kan jouw aankopen, uitsluitend bestaande uit voedingsmiddelen en een gasfles voor je Weber barbecue, zelf doen in een supermarkt, bij een slager etc. Het is belangrijk dat je kastickets de details van jouw aankopen weergeven; aangezien enkel voedingsmiddelen en een gasfles tot een maximumbedrag van € 150 euro terugbetaald zullen worden.

18.  Hoe werkt de terugbetaling van de aankopen voor mijn barbecue party?

Voor de terugbetaling van jouw aankopen op je bankrekening te ontvangen, moet je jouw kastickets  terugsturen naar het adres dat wordt vermeld op de pre-paid envelop die je bij de levering van de barbecue krijgt. Je mag het geld binnen 14 dagen op je bankrekening verwachten.

19.  Aan welke voorwaarden dienen mijn kastickets te voldoen?

Het is belangrijk dat je kastickets de details van jouw aankopen weergeven, aangezien enkel voedingsmiddelen en een gasfles tot een maximumbedrag van € 150 euro terugbetaald zullen worden.

20.  Tot wanneer kan ik mijn kastickets inleveren voor de terugbetaling van mijn aankopen?

Je dient jouw kastickets vóór 1 november op te sturen naar het adres dat wordt vermeld op de pre-paid envelop.

21.  Binnen hoeveel tijd nadat ik mijn kastickets heb ingeleverd ontvang ik mijn terugbetaling?

Je mag het geld binnen 14 dagen op het opgegeven bankrekeningnummer verwachten.

22.  Is dit een duurzame bbq?

De CO2-uitstoot van een gasbarbecue is kleiner dan die van een houtskoolbarbecue. Ook is de temperatuur van een gasbarbecue beter te bepalen en kan hij tijdens het eten makkelijk worden uitgezet. Dit bespaart energie.

23.  Dit is niet bepaald een duurzame promotie; jullie leveren 98 barbecues doorheen heel het land. Hoe past dit binnen jullie duurzaamheidstrategie?

Onze leverpartner zorgt ervoor dat de leveringen zo optimaal mogelijk worden gepland en er een route uitgestippeld wordt waarbij zo efficient mogelijk wordt gereden.

24.  Waarom staat er “please recycle” op de verpakkingen van Coca-Cola?

Wij zien onze verpakkingen niet als afval, maar als waardevol materiaal om nieuwe verpakkingen van te maken. We hebben onszelf dan ook de sterke ambitie opgelegd om tegen 2025 100% van onze verpakkingen terug te halen om ervoor te zorgen dat ze gerecycleerd en hergebruikt worden. Op dit moment wordt in België bijna 90% van de drankenverpakkingen (drankkarton, PET en blik) ingezameld via de PMD-zak en dus gerecycleerd. We willen via de sterkte van onze merken onze consumenten blijven bewust maken over het belang van recyclage; om de overige 10% van de drankverpakkingen ook correct te kunnen recycleren en herbruiken. 

Consumentenservice

25. Waar kan ik de actievoorwaarden vinden?

Je kunt de actievoorwaarden op de actiewebsite www.cocacola.be/nl/bbq vinden.

26. Met wie kan ik contact opnemen voor meer informatie?

Neem contact op met de Weber Support als je vragen hebt over je Weber barbecue. Neem contact op met het Consumer Interaction Center als het gaat om een algemene vraag over deze promotie.