Coca-Cola Disneyland®25 Campagne 2017

 

 

Wat houdt de Coca-Cola Disneyland®25 campagne in?

Wanneer je tussen 2 oktober en 19 november 2017 het speciale Coca-Cola Disneyland 25 label scant op www.cocacola.be/disney, maak je kans op een exclusief verblijf in Disneyland® Parijs in juli 2018. Het speciale Coca-Cola Disneyland 25 label vind je op de drie varianten (Coca-Cola Original Taste, zero sugar en light taste) van Coca-Cola in verpakking 1 liter pet.

 

Welke producten nemen deel aan deze promotie?

De 1 liter pet fles Coca-Cola Original Taste, zero sugar en light taste met een Disneyland® 25 label erop.

Wanneer je naar www.cocacola.be/disney navigeert, word je gevraagd om een foto/scan te maken met je smartphone van het Coca-Cola Disneyland® 25 label . Je kan ook een (eerder genomen) foto van het Coca-Cola Disneyland 25 label uploaden via dezelfde website.

 

Wanneer kan ik deelnemen aan deze promotie?

De promotie start op 2 oktober 2017 en eindigt op 19 november 2017 om middernacht. Elke week wordt er één gelukkige winnaar getrokken via een tombola die een verblijf wint voor 4 personen in Disneyland Parijs van 20-22 juli 2018.

 

Hoe kan je een verblijf winnen/hoe kan ik deelnemen?

Navigeer naar www.cocacola.be/disney en login of maak een account aan. Heb je al eens deelgenomen aan een Coca-Cola actie? Dan heb je wellicht al een account en kan je gewoon inloggen.  Hierna kan je met je smartphone een foto maken van het Coca-Cola Disneyland® 25 label. Je kan er ook voor kiezen om een (eerder genomen) foto van het Coca-Cola Disneyland® 25 label te uploaden via dezelfde website.

 

Welke prijs kan je winnen?

Wanneer je de gelukkige winnaar bent, win je een verblijf in Disneyland® Parijs van 20/07/2018 tot en met 22/07/2018 voor 4 personen inclusief 1 kamer voor 2 nachten, 8 ontbijten, toegang tot de 2 parken (Disneyland Park & Walt Disney Studios Park) gedurende 3 dagen, VIP FastPassen gedurende 3 dagen en maaltijdvouchers voor 3 dagen, drankbonnen voor 3 dagen. Er zijn in totaal 6 verblijven te winnen. Elke week wordt er op maandag om 14u via een tombola 1 winnaar gekozen. Via het mailadres dat hij/zij doorgaf op de hoogte gebracht binnen de 24u die daarop volgen. Het transport naar Disneyland® is niet inbegrepen in de prijs.

Nota: Aangezien het om een speciaal Coca-Cola arrangement in Disneyland Parijs gaat, is een aanpassing van de periode van het verblijf niet mogelijk en moeten winnaars zich vrij kunnen maken tussen 20/07/2018 en 22/07/2018.

 

Wat doe ik als mijn mijn foto niet aanvaard wordt?

Verifieer nog even of het wel degelijk om een actieverpakking gaat. Dit wil zeggen met vermelding van Disneyland® 25 op het label van de 1 liter pet-fles. Kijk ook zeker na of je het Disneyland® 25 label goed gefotografeerd of geüpload hebt op de site www.cocacola.be/disney waar je verdere instructies vindt.

Als het je niet lukt om de scan te maken, neem dan even contact op met het Consumer Interaction Center van Coca-Cola met vermelding van de Coca-Cola Disneyland® 25 actie.

 

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

Gedurende de promotieduur wordt er enn keer per week een winnaar getrokken die en Disneyland pakket voor 4 personen wint (detail prijs vind je bij ‘Welke prijs kan je winnen?). Er worden in totaal 6 pakketten weggegeven voor 4 personen. Deze winnaars worden gekozen door een onafhankelijke partner en. In België wordt de trekking gedaan door Veridic. De winnaars worden na de trekking wekelijks op de hoogte gebracht via mail.

 

Kan ik de periode van mijn verblijf veranderen wanneer ik gewonnen heb?

Helaas niet. Aangezien het om een speciaal Coca-Cola arrangement in Disneyland Parijs gaat, is een aanpassing van de periode van het verblijf niet mogelijk en moeten winnaars zich vrij kunnen maken tussen 20/07/2018 en 22/07/2018.

 

Hoeveel keer kan ik aan deze promotie deelnemen?

Je kan zoveel deelnemen aan deze actie als je wil met een maximum van 5 foto’s en dit in een tijdsframe van 24uur. Dat wil zeggen dat als je vandaag om 14.00 uur 5 foto’s genomen en geüpload hebt, je pas opnieuw kan deelnemen morgen na 14.00 uur. Je kan slechts 1 pakket winnen per persoon.

 

Kan ik mijn  gewonnen prijs ruilen voor cash geld?

Neen, dat is helaas niet mogelijk. De reis is ook niet overdraagbaar aan derden en mag niet verkocht worden (zie ook in de gebruiksvoorwaarden).

 

Wie kan deelnemen?

Iedereen kan de Coca-Cola Disneyland 25-verpakking scannen zonder aankoopverplichting en de promotieactie staat open voor iedereen van 14 jaar en ouder. Deelnemers jonger dan 18 hebben de toestemming van een ouder of voogd nodig om de prijs in ontvangst te kunnen nemen.

 

Ik heb een deelnemend product met actieverpakking gekocht maar hij is niet van het land waarin ik woon. Kan ik dan deelnemen? 

Je kan enkel deelnemen op het actieplatform van het land waarin je woont. Voor België is dat via www.cocacola.be/disney en dit kan enkel met een actieverpakking uit België/Luxemburg.

 

Moet ik de verpakking bijhouden na deelname?

Wanneer je een bevestiging van deelname aan de promotie ontvangen hebt op de site, dien je de verpakking niet langer bij te houden.

 

Hoe weet ik of mijn deelname aan deze promotie goed ontvangen werd?

Je ziet dit onmiddellijk op de website aangezien je een bevestiging van deelname aan de promotie ontvangt op de site zelf. Als je dit niet ontvangt, zou het kunnen dat je de foto nog niet bevestigd hebt (door bv. op enter te drukken). Probeer het even opnieuw.

Wanneer het probleemblijft, kan je contact opnemen met het  Consumer Interaction Center van Coca-Cola met vermelding van de Coca-Cola Disneyland®25 actie.

 

Kan ik enkel online deelnemen aan deze promotie?

De enige manier om deel te nemen aan deze promotie is door een foto van het Coca-Cola Disneyland® 25 label te uploaden op  www.cocacola.be/disney. Hiervoor dien je een profiel aan te maken of in te loggen met je Facebook account. Indien je in het verleden al meedeed met Coca-Cola acties, heb je wellicht al een account en kan je met dezelfde gegevens in loggen.

 

Met wie kan ik contact opnemen wanneer ik problemen heb om deel te nemen aan deze promotie?

Als je problemen hebt om deel te nemen aan deze promotie, vragen we je om eerst even te kijken of je de juiste browser gebruikt:

-          Laatste versie van Chrome, Safari, Firefox of Internet Explorer 10

-          Onze website werkt het best op:

            o   Apple IPad 5

            o   Apple IPhone 6, 7

            o   Samsung S 5

            o   LG Nexus 7

Wanneer het probleem blijft, neem dan contact op met het Consumer Interaction Center van Coca-Cola met vermelding van de Coca-Cola Disneyland® actie.