Coca-Cola WK Russia 2018

 

Waarom kan ik geen tickets meer winnen voor de match België-Tunesië tijdens het WK in Rusland?

De promotie ‘win tickets voor WK Rusland 2018’ liep van 2 april 2018 tot en met 13 mei 2018 en gedurende deze periode werden er twee duotickets per week via een tombolasysteem verloot. Aangezien we de Rode Duivels fans ook na deze periode niet willen teleurstellen wanneer ze een promotieverpakking kopen, hebben we ervoor gezorgd dat we in totaal 100 gesigneerde Rode Duivels shirts en 800 supporterssjaals weg geven, opnieuw via hetzelfde mechanisme: code ingeven op www.cocacola.be/fifa en een tombolamechanisme trekt de winnaars.

Kan ik mijn gewonnen sjaal omruilen voor een gesigneerde shirt?

Dat kan spijtig genoeg niet. Het tombolamechanisme bepaalt wie welke prijs ontvangt.

Waarom kan ik de maat van mijn gesigneerde Rode Duivels shirt niet kiezen?  

Het aantal shirts per maat is beperkt en het is dus onmogelijk om iedereen de maat van zijn shirt te laten kiezen.

Hoe en wanneer weet ik of ik gewonnen heb?

Alle winnaars krijgen telkens ten laatste op dinsdag (er is een wekelijkse trekking op maandag) een mail met de boodschap dat ze een gesigneerd shirt of supporterssjaal gewonnen hebben en de vraag om hun gegevens door te mailen. Van zodra we de gegevens ontvangen hebben, bezorgen we je prijs zo snel mogelijk.

Waarom moet ik zo lang wachten op mijn gesigneerde shirt? 

De gesigneerde shirts worden net voor het vertrek naar Rusland gesigneerd door de Rode Duivels aangezien we de signerende Rode Duivels op 1 locatie fysiek bij elkaar moesten krijgen om te kunnen signeren. Van zodra dit gebeurd is, worden de shirts verstuurd.

Kan ik deze prijzen ook in andere promoties winnen?

Je maakt tussen 14 mei en 10 juni 2018 kans op een gesigneerde shirt van de Rode Duivels of een supporterssjaal. De gesigneerde shirts van de Rode Duivels zijn uniek in deze promotie. De supporterssjaal kan je ook bij aankoop van onze producten (21 mei- 11 juni 2018)

Hoeveel prijzen kunnen er gewonnen worden?

- Van 14/05/2018 tot 20/05/2018 (23.59 u.): 50 winnaars van een gesigneerd shirt van de Rode Duivels en 350 winnaars van een supporterssjaal.

- Van 21/05/2018 tot 27/05/2018 (23.59 u.): 30 winnaars van een gesigneerd shirt van de Rode Duivels en 250 winnaars van een supporterssjaal.

- Van 28/05/2018 tot 03/06/2018 (23.59 u.): 15 winnaars van een gesigneerd shirt van de Rode Duivels en 150 winnaars van een supporterssjaal.

- Van 04/06/2018 tot 10/06/2018 (23.59 u.): 5 winnaars van een gesigneerd shirt van de Rode Duivels en 50 winnaars van een supporterssjaal.

Wat houdt de Coca-Cola “Win tickets & Join us in Russia” actie in?

Van 2 april tot en met 13 mei 2018 kan je een fles of blikje Coca-ColaTM (Coca-Cola Original taste, Zero sugar en light) met onze actie “Win tickets & Join us in Russia” kopen. Op deze verpakking vind je de unieke code die je moet invoeren op www.cocacola.be/FIFA om kans te maken op tickets voor de wedstrijd België-Tunesië.

Welke producten nemen deel aan deze promotie?

Volgende verpakkingen van Coca-Cola Original Taste, zero sugar en light met de actie “Win tickets & Join us in Russia” nemen deel aan deze promotie:

-          330 ml blik

-          1,5L pet

Wanneer kan ik deelnemen aan deze promotie?

De promotie start op 2 april 2018 en dit tot en met 13 mei 2018.

Welke prijs kan je winnen?

Je kan een duo-ticket winnen voor de wedstrijd België-Tunesië, met heen- en terugvlucht, 2 overnachtingen in een 4* hotel met ontbijt in Moskou voor 2 personen.

Hoe kun je een prijs winnen/hoe kan ik deelnemen?

Op elk actieverpakking van Coca-Cola Original Taste, zero sugar en light (330ml, 1.5L) staat onder de dop of op de keerzijde van het lipje  een unieke code vermeld bestaande uit 10 cijfers en letters. Als je tickets wil winnen, kan je deelnemen aan de tombola door naar www.cocacola.be/FIFA te surfen en deze unieke code in te geven.

 Hoe worden de unieke codes opgebouwd?

Bij actieverpakkingen (dit wil zeggen met vermelding van “Win tickets & Join us in Russia)  vind je onder de dop (pet-verpakkingen) of op de keerijde van het lipje (blik) een unieke code bestaande uit 10 cijfers en letters die je op www.cocacola.be/FIFA kan invoeren, waardoor je deel neemt aan deze tombola. Volgende letters gebruiken we nooit in onze unieke codes: A, E, I, O en U. Als je dus een letter O ingeeft zal het platform dit als het cijfer 0 interpreteren, zelfde voor de letter I die geïnterpreteerd zal worden als het cijfer 1.

Als je geen unieke code uit 10 cijfers & letters terugvindt op de keerzijde van het lipje of onder de dop, vragen we je om te dubbelchecken of het wel degelijk om een actieverpakking gaat. Indien de code ontbreekt of onleesbaar is, gelieve contact op ter nemen met het Consumer Interaction Center van Coca-Cola met vermelding van de Coca-Cola FIFA-actie.

Wat doe ik als mijn unieke code niet werkt?

Dubbelcheck of het wel degelijk om een actieverpakking gaat. Dit wil zeggen met vermelding van ‘Win tickets & Join us in Russia’ op het blik of de pet-fles. Check ook nog even of je effectief de unieke code bestaande uit 10 cijfers/letters geprobeerd hebt in te voeren en dit op www.cocacola.be/FIFA. Hou er ook rekening mee dat de codes hoofdlettergevoelig zijn. Volgende letters gebruiken we nooit in onze unieke codes: A, E, I, O en U. Als je dus een letter O ingeeft zal het platform dit als het cijfer 0 interpreteren, zelfde voor de letter I die geïnterpreteerd zal worden als het cijfer 1.

Wanneer je twee keer na elkaar een ongeldige unieke code ingeeft binnen 1 minuut, wacht je best even voor je opnieuw probeert aangezien je tijdelijk geblokkeerd wordt.

Als het je niet lukt om de code in te voeren, neem dan even contact op met het Consumer Interaction Center van Coca-Cola met vermelding van de Coca-Cola FIFA-actie.

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

Vanaf 9 april worden er elk begin van de week twee winnaars getrokken die een duoticket FIFA Russia 2018 hebben gewonnen. Deze winnaars worden gekozen door een onafhankelijke partner. De winnaars worden wekelijks na de trekking op de hoogte gebracht via mail.

Kan ik mijn tickets ruilen voor een andere wedstrijd wanneer ik gewonnen heb?

Het is helaas niet mogelijk om een andere wedstrijd te kiezen.

Waarvoor moet ik betalen?

De vlucht, het hotel (4-sterren) met ontbijt, de wedstrijd, de reisverzekering en de Fan ID worden door Coca-Cola betaald. Je betaalt zelf voor eventuele extra maaltijden, shoppen, uitgaan, enz. Ook sta je zelf in voor de aanvraag en betaling van je internationale paspoort als je over een paspoort beschikt dat geen 6 maanden meer geldig is.

Wat voor prijs kan ik winnen?

Je wint een duo-ticket voor 2 personen voor de wedstrijd België-Tunesië.  Dit hebben we voor je geregeld: de heen-en terugvluchten met Brussels Airlines voor 2 personen(taksen inbegrepen), 2 hotel-overnachtingen met ontbijt voor 2 personen in een tweepersoonskamer in Moskou. 

Hoeveel keer kan ik aan deze promotie deelnemen?

Je kan zoveel deelnemen aan deze actie als je wil met een maximum van 10 codes/24uur. Let wel: elke unieke code kan maar één keer gebruikt worden en je kan per deelname maar één code ingeven. Je kan slechts één keer winnaar worden voor een duo-ticket. Op deze manier maken we zoveel mogelijk Coca-Cola-fans blij.

Kan ik mijn  gewonnen prijs ruilen voor cash geld?

Neen, dat is helaas niet mogelijk. De prijs is ook niet overdraagbaar aan derden en mag niet verkocht worden (zie ook in de gebruiksvoorwaarden).

Wie kan deelnemen?

Iedereen die houdt van de verfrissende smaak van een ijskoude Coca-Cola (welke variant dan ook) ! Iedereen kan de verpakkingen kopen en de promotieactie staat open voor iedereen van 14 jaar en ouder. Deelnemers jonger dan 18 hebben de toestemming van een ouder of voogd nodig.

Ik heb een deelnemend product met actieverpakking gekocht maar hij is niet van het land waarin ik woon. Kan ik dan deelnemen? 

Je kan enkel deelnemen op het actieplatform van het land waarin je woont. Voor België is dat via www.cocacola.be/FIFA en dit kan enkel met een unieke code van een actieverpakking uit België/Luxemburg. 

Moet ik de unieke code bijhouden na deelname?

Wanneer je een bevestiging van deelname aan de promotie ontvangen hebt op de site, hoef je de code niet langer bij te houden. 

Hoe weet ik of mijn deelname aan deze promotie goed ontvangen werd?

Je ziet dit onmiddellijk op de website aangezien je een bevestiging van deelname aan de promotie ontvangt op de site. Als je dit niet ontvangt, zou het kunnen dat je de code nog niet bevestigd hebt (door bv. op enter te drukken). Probeer het even opnieuw.

Wanneer het probleem blijft, neem dan contact op met het Consumer Interaction Center van Coca-Cola met vermelding van de Coca-Cola FIFA actie.

Kan ik enkel online deelnemen aan deze promotie?

De enige manier om deel te nemen aan deze promotie is door je unieke code online in te geven op www.cocacola.be/FIFA. Hiervoor dien je een profiel aan te maken of in te loggen met je Facebook account.

Met wie kan ik contact opnemen wanneer ik problemen heb om deel te nemen aan deze promotie?

Als je problemen hebt om deel te nemen aan deze promotie, vragen we je om eerst even te kijken of je de juiste browser gebruikt:

-          Laatste versie van Chrome, Safari, Firefox of Internet Explorer 10

-          Onze website werkt het best op:

o   Apple IPad 5

o   Apple IPhone 6, 7

o   Samsung S 5

o   LG Nexus 7

Wanneer het probleem blijft, neem dan contact op met het Consumer Interaction Center van Coca-Cola met vermelding van de Coca-Cola FIFA actie.

Ik kan niet inloggen. Wat kan ik doen?

Je kan alvast onderstaande algemene acties nakijken:

-          Heb je voor deze of een vorige actie al een Coca-Cola account aangemaakt? Indien dit het geval is, dien je met dezelfde gegevens in te loggen.

-          Indien je nog geen Coca-Cola account hebt aangemaakt, dien je je eerst te registreren.

-          Heb je voor een vorige actie aangemeld via Facebook? Indien dit het geval is, dien je deze keer weer via Facebook in te loggen.  

-          Heb je een ander probleem? Gelieve het Coca-Cola Consumer Interaction Center te contacteren.