Premium koffiebonen, arabica blend

Alleen de beste ingrediënten

 

Perfecte smaak begint bij het kiezen voor de beste ingrediënten. Daarom werken we uitsluitend met Arabica-bonen van de hoogste kwaliteit, bekend om hun fluweelzachte en intens aromatische smaak.

 

Onze bonen worden steeds met de hand geplukt en gecultiveerd op hoge hoogte in de zogenaamde ‘Bean Belt’, een regio rond de evenaar met ideale condities voor het telen van bonen van de hoogste kwaliteit.

 

Om uw favoriete koffie compleet te maken, gebruiken we voor onze melkspecialiteiten enkel magere melk.

Duurzaam geteeld

 

Koffie die goed voelt, smaakt beter. Daarom kiezen we voor producten van duurzame oorsprong. Onze koffie voldoet steeds aan onze Sustainable Agricultural Guiding Principles, gebaseerd op drie pijlers: bescherming van het milieu, strikte naleving van mensen- en arbeidsrechten en verschaffing van hulp aan boeren bij het opzetten van duurzame landbouw beheerssystemen.

 

In ons assortiment vindt u tevens een reeks Fairtrade- en BIO-gecertificeerde producten.

 Duurzaam geteeld plantage
Premium chaqwa koffie latte

Lokaal samengesteld, internationaal bekroond

 

Ons team van koffie- en thee-experten werkt vanuit Coca-Cola’s een-na-grootste Research & Development lab wereldwijd – gevestigd in Brussel. Samen met Belgische top barista’s worden blends geselecteerd die voldoen aan onze standaarden en lokale voorkeuren.

 

Met resultaat: In 2016 werden onze twee populairste CHAQWA-blends voorgelegd aan sterrenchefs en topsommeliers van het Internationale Taste & Quality Instituut (ITQI). Beide werden bekroond voor hun uitzonderlijke smaak.

ONZE FAVORIETE BLENDS