Een koffiebeleving op het werk

In onze steden groeit het aantal professionele koffiebars de laatste jaren exponentieel. Op kantoor leven we echter nog vaak in het verleden als het gaat om koffie. Uit een studie* blijkt dat 75% van de werknemers vandaag ontevreden is met de koffie aangeboden op kantoor; één op vier verlaat zelfs regelmatig het kantoor om elders kwalitatieve koffie te kopen. Belgen hechten meer dan ooit belang aan kwaliteit en beleving. CHAQWA geeft uw medewerkers en klanten het koffiemoment waar ze naar op zoek zijn. Een mooi gebaar met grootse voordelen.

 

*Number and Bolts online quanti testing - June 2015 - Belgium

 

 

Een traktatie voor de zintuigen

 

Professionele toestellen in een inspirerende setting, de geur van vers gebrouwen Arabica-koffie en de smaak van uw favoriete recepten.CHAQWA is veel meer dan een gewone kop koffie. Het is een totaalbeleving die prikkelt en inspireert, een traktatie voor alle zintuigen.

Chaqwa koffie beleving

Uw koffiemoment is goud waard

 

Een kwalitatief koffiemoment op de werkvloer? Het vraagt een kleine investering die meer teweegbrengt dan u zou denken. Genieten van een heerlijke koffie, thee of chocolademelk is vaak ook even deconnecteren, een moment om even op te laden. CHAQWA brengt collega’s dichter bij elkaar. In een moment waar nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan voor uw bedrijf. De geknipte setting voor een korte informele meeting.